Balla Tibor - Gyógyító Energia Alapítvány

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Balla Tibor

CSAPATUNK

17 éves koromtól 38 éves koromig antik bútor-restaurátorként dolgoztam. A gyógyítás alapjait magamon tanultam meg. Ekkor szembesültem azzal, hogy amit és amilyen minőségben érzek valahol legbelül, és ez a tudatomban feldolgozásra kerül, az fizikai síkon is meg tud nyilvánulni akár betegség, akár gyógyulás formájában. 

Több súlyos koponyasérülés, csonttörések, gerincsérvek, egyszer pedig a klinikai halál állapota mutatta meg, hogyan lehet hitünk erejével meggyógyulni. Azt is megtapasztalhattam, hogyan tudom porig rombolni az életem, mikor nem hallgatok a belső hangomra és csak az egóm irányít.
Időközben megismerkedtem a Pránanadival, ami nagyon sokat segített abban, hogy az életemet és magamat is meg tudjam nézni más oldalról, másik szemszögből. A Pránanadi vezetésével kezdtem el beteg emberekkel foglalkozni és segíteni a gyógyulásukat. Egy teljesen új világ kapuja nyílt meg előttem. Most ebben az új világban élek, dolgozom és próbálok fejlődni önmagamhoz képest.
Közben több technikát is elsajátítottam, ami a fizikai és az érzelmi gátak megtalálásában, oldásában segíti a munkámat.
A kezelés során minden tudásommal, tapasztalatommal és teljes lényemmel próbálom támogatni a tőlem segítséget kérőt, hogy testi és lelki egyensúlya, ezáltal egészsége is helyreálljon.


Balla Tibor
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz