Petrovits Péter - Gyógyító Energia Alapítvány

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Petrovits Péter

CSAPATUNK

Petrovits Péter vagyok.
Környezetkutató -ökológusként végeztem a Debreceni Egyetemen 2009-ben.  Sem az állami, sem a magán szférában nem találtam a helyem, azonban az útkeresés közben nagyon sok hasznos tapasztalatra tettem szert.  
2010- ben elvégeztem a Pránanadi 1-es fokozatát, ami mérföldkőnek bizonyult az életemben. Valami olyan újdonságra leltem, amiben nagyon otthonosan éreztem magam. Új oldalról kezdtem ismerkedni magammal és a környezetemmel. Rájöttem, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, ezekben az „adok-kapok” kapcsolatokban érzem a fejlődés lehetőségét, és azt, hogy jó úton járok.
Így képezni kezdtem magamat:
Elsőkén részt vettem egy svéd masszőr tanfolyamon.
Még ugyanabban az évben (2010) elvégeztem az Upledger- féle Craniosacralis terápia 1-es szintjét.
2011-ben felavattak a Pránanadi Gyógyító mester fokozatra. Nem sokkal ezután a 10 napos Vipassana elvonuláson szereztem hasznos tapasztalatokat testről, szellemről és lélekről egyaránt.
2012
ben elvégeztem a Pránanadi Reinkarnáció 1-es és 2-es fokozatát, valamint az Upledger féle Craniosacralis terápia 2-es szintjét.  Később megismerkedtem a tradicionális tibeti masszázzsal is.
Fontosnak tartom a hitelességet és az alázatot. Arra törekszem, hogy egyensúlyban tartsam saját spirituális és személyiség- szintű fejlődésem ütemét a gyógyulást segítő tevékenységiemmel.
Mindezekkel párhuzamosan a sport egész életemet végigkísérte, és jelenleg is annak szerves részét képezi, melyből mindig sokat tudok meríteni. Emellett sokat köszönhetek a jelenleg is tartó egyéni integratív pszichoterápiás önismereti tapasztalásaimnak, mely úgy szintén támogat segítő munkámban is.
Nagy megtiszteltetést jelentett számomra, amikor 2012-ben önkéntes résztvevőként jelen lehettem az első "Gyógyítás a természetben" gyermektáborban, és a közös munka során a tábor masszőreként foglalkozhattam a gyermekekkel és szüleikkel. Egy évvel később, 2013 nyarán még több tapasztalattal, és lelkesedéssel vágtam bele a táborba. Remélem, továbbra is, évről- évre részese lehetek.
Köszönettel tartozom minden mesteremnek, tanáromnak, oktatómnak, tanítómnak, akik segítettek, hogy megtaláljam és folyamatosan alakítsam magamat, és azokat a technikákat, amelyekben a szabályok és keretek megtartása mellett „én” is jelen lehetek.
A masszázsról:
Úgy érzem, sikerült az évek alatt kialakítanom egy olyan masszázstechnikát, melynél egyfajta közös munka valósul meg.  Alkalmi illetve terápiás szinten más és más rétegekben indíthatunk be változásokat és érhetünk el eredményeket. A masszázs során egyaránt alkalmazok "száraz", illetve olajos technikákat. Ezeket igyekszem minden esetben személyre szabottan ("probléma-specifikusan") kialakítani, akár a test egészét, akár egy adott területét érintem.

Ládonyi János
+36 30 33 78 078
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz