SEGÍTŐINK - Gyógyító Energia Alapítvány

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

SEGÍTŐINK

"A hétköznapi csodákban mindig is hittem és rengeteget hallottam már korábban is az energiával történő gyógyításról, de hála Balla Tibornak, meg is tapasztalhattam ezt a csodát. Samu fiamat kezelte, és bárkivel szívesen megosztom az élményeinket,és napokon belüli eredményes gyógyulásunk történetét. Azóta missziómmá vált, hogy mindenkit elküldjek Tiborhoz. Boldog vagyok, hogy a magam módján én is segíteni tudom a munkáját, hiszen jótékonysági esteken veszek részt, aminek a bevétele a beteg gyerekek gyógyítását szolgálja. Szívből ajánlom mindenkinek, hogy találkozhasson Tiborral aki nem csak fantasztikus gyógyító, hanem csodálatos ember is."

Janza Kata

Janza Kata

Számos jótékonysági felkérést kapok, de van egy olyan ügy és küldetés, amire soha nem tudok nemet mondani: ésgpedig a gyerekek támogatása! Köszönöm Tibor meghívását, és segítségét is abban, hogy hozzá tudtam járulni ahhoz, hogy a gyerekek több támogatást kapjanak! A jövőben is teljes elkötelezettséggel állok az ügy mellé!

Köszönettel: Serbán Attila

Serbán Attila

Egy jótékonysági fellépésen ismerkedtem meg Tibával. A koncert egy koraszülött kislány kezeléséért szerveződött. A kislányt, akin az orvosok sem tudtak igazán segíteni, Tibor gyógyította. Én is kötelességemnek érzem, hogy a magam módján, amikor csak lehet, segítsek rászoruló gyermekeknek és nagyon nagy tisztelettel tekintek azokra akik ezt folyamatosan, fáradhatatlanul teszik. Azóta én is közel kerültem ehhez a világhoz, és kissé elmélyedtem  ebben a Tiba által használt módszerrel. Megismerkedtem egy olyan gyógyító erővel, amely bámulatos eredményeket, javulásokat hozott beteg, sérült gyermekek életében. Olyanokéban, akikkel a hagyományos orvostudomány nem tudott mit kezdeni. És ha egy gyermek életét kissé jobbá lehet tenni, fájdalmát csillapítani tudjuk, vagy ha esélyt kap egy jobb életre, akkor azt hiszem megéri.

Homonnay Zsolt

Serbán Attila

Mindig nagyon fontosnak tartottam, hogy azokkal az eszközökkel, amik rendelkezésemre állnak-segítsek a rászorulókon. A hátrányos helyzetű gyermekek támogatása, különösen, ha betegség is nehezíti az életüket, folyamatos misszió számomra.

Én a hangommal tudok segíteni, és ezt meg is teszem ahányszor csak alkalmam nyílik rá.

Balla Tibának más eszközei vannak. Ő olyan gyógyító, aki az univerzum energiáját is használja a gyermekek gyógyításakor. Tiba engem is kezelt craniosacralis terápiával és prananadival egyaránt és elindított egy teljesen új úton.

Azt hiszem, nagyon sokat tud adni a gyerekeknek is.

Polyák Lilla

Polyák Lilla

Manapság sokszor mérlegelünk, ha szívességekről van szó, hiszen ilyesmiből jut elég az életben. De olyan esetben, amikor beteg gyermekekről van szó, nem gondolkodik az ember. Tiba kezeltjei számára szervezett jótékonysági koncerten nem először vettem részt és mint mindig, most is nagyokat dobbant a szívem... Tudom, hogy jó helyre kerül ez a kevés hozzájárulás is. Örömmel voltam ott!

Egyházi Géza

Egyházi Géza
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz