kép BEMUTATKOZÁS                 

   

Balla Tibor
Alapító

A gyógyulás folyamatát, azt, hogy  hogyan tudjuk testünk öngyógyító mechanizmusát támogatni, azt magamon tanultam meg.

Sok-sok évvel ezelőtt nagyon súlyos, kómával, bénulással, agykárosodással járó koponyasérülést szenvedtem, ahol a szívem is leállt 5 percre. A balesetet követő 7 napban éltem át furcsa, megmagyarázhatatlan dolgokat. Ott akkor történt bennem valami, amit a mai napig érzek, érzékelek, de nem tudom szavakba önteni, megfogalmazni. Ebből a sérülésből a nyolcadik napra teljesen felgyógyultam. A bénult bal oldalam újra tökéletes lett, az agyi MR is azt mutatta, hogy minden helyreállt. Az orvosok nem értették mi történt, azt mondták, hogy fél év a rehabilitáció időszaka és készüljek fel, mert maradandó károsodásra is számíthatok.
Tizenhárom évig nem foglalkoztam ezzel a hirtelen gyógyulással, inkább próbáltam magamban éltetni azt az embert, aki a sérülés előtt voltam, de összeomlott minden bennem és körülöttem. Ekkor még nem tudtam, hogy a régi én meghalt bennem, és aki most vagyok, az egy teljesen új ember, más értékrenddel.
Ekkor kaptam egy lehetőséget és részt vettem a Pránanadi 1. fokozatának avatásán. Ott azonnal tisztán éreztem, hogy itthon vagyok, hazaérkeztem. A 2. fokozat avatásán már tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Az avatás utáni meditáció közben egy belső hangot hallottam, hogy most meggyógyítom a gerincemet súlyosan korlátozó porckorongsérveket, amiből három derék tájékon, kettő pedig a nyaki csigolyáknál alakult ki. Mozdulatlanul, fekvő helyzetben, tudati szinten végigsétáltam a csigolyákon, a kiálló porckorongot visszanyomkodtam, amit nem tudtam visszanyomni, azt levagdostam. Ez volt életem egyik legmeghatározóbb meditációja, ugyanis azóta teljesen tünet és panaszmentes vagyok. Nem tudom pontosan mi történt, talán nem is fontos. A lényeg, hogy fogadjuk el, erre mindannyian képesek vagyunk! Mert azok vagyunk!

Nagyban segíti és támogatja a gyógyító erőmet, a medvék közelsége, jelenléte.

12 éve vagyok a vadon élő medvék társaságában. A vadállatokon gyakorlom a mentális kommunikációt, ami a gyógyítás elengedhetetlen része.